Neurofeedback Kecskeméten – szabadulj meg a szorongástól, tanulj meg koncentrálni a legkorszerűbb módszerek egyikével!

Neurofeedback Kecskeméten és az ország más településein egyaránt elérhető egy ideje, azonban csak az utóbbi néhány évben vált szélesebb körben is ismertté. A lényege az agy edzése: a segítségével szinte észrevétlenül lehet megtanítani az agyat a koncentrációra, illetve a koncentráció szintjének növelésére. Ennek okán a Neurofeedback tökéletesen alkalmas a tanulási nehézségek kezelésére gyermekek esetében, de a felnőtteknek is sokat segíthet a munkahelyen való helytállásban, stresszkezelésben.

Neurofeedback azonban nem csak erre alkalmas. A tréningek hatására elsajátítható az a készség, amelynek segítségével az agy egy úgynevezett éber, de egyben nyugodt állapotba kerül, és ebben az állapotban a szorongásos tünetek csökkennek, illetve akár meg is szűnnek. Ennek okán a Neurofeedback ajánlható szorongás, illetve depresszió kezelésének kiegészítéseként is – fontos viszont, hogy a terápiát nem helyettesíti!

Amennyiben Te is hasonló problémákkal küzdesz, esetleg a gyermekednek vannak tanulási nehézségei, vagy csak felkeltette az érdeklődésedet a Neurofeedback tréning, és szeretnéd megtapasztalni a jótékony hatását, fordulj hozzám bizalommal! Mentálhigiénés szakemberként tevékenykedem, és egyik fő területem a tanulási nehézségek kezelése Neurofeedbackkel, de más területeken is alkalmazom ezt a forradalmi módszert. Néhány alkalom után Te is érzékelni fogod a hatását, és rövid időn belül tökéletesen fogod tudni alkalmazni a mindennapjaid során, hiszen gyakorlatilag beépül, és automatikussá válik. A tréning ára kedvező, a hatása többszörösen is igazolt, ezért mindenképp megéri részt venni rajta akár neked, akár gyermekeidnek!

Ha érdekelne, mire lennél képes a tréningen való részvétel után, próbáld ki a Neurofeedbacket Kecskeméten! Vedd fel velem a kapcsolatot megadott elérhetőségeim egyikén, tedd fel kérdéseidet, majd egyeztessünk időpontot!