Ár

.Neurofeedback (1 tréning alkalom: 45-60 perc)

Erste Bank: 11600006-00000000-80804912

– Neurofeedback: 12.000 Ft/alkalom

Neurofeedback bérleteseknek 2024.05.06-tól:

 10 alkalom 20% kedvezmény (120.000 Ft helyett) most:     96.000 Ft

 20 alkalom 25% kedvezmény (240.000 Ft helyett) most:   180.000 Ft

– Neurofeedback 2 fő részére azonos időpontban:

      8.000Ft/fő/alkalom

– Relaxációs tréning kísérőknek:

      5.000 Ft/alkalom

Anamnézis felvétel, konzultáció: 16.000 Ft

Segítőbeszélgetés, addiktológiai konzultáció, tanácsadás: 12-15.000,- Ft/50 perc
Segítőbeszélgetés, addiktológiai konzultáció, tanácsadás: 18.000,- Ft/80 perc

Szupervízió, esetmegbeszélés óradíja a folyamat függvényében kerül meghatározásra.

A neurofeedback anamnézis felvétele kb. 1,5-2 órát vesz igénybe, mely során áttekintjük a probléma előzményeit, illetve kitűzzük az elérni kívánt reális célt.

Időpont lemondási feltételek

Az időpont lemondására az alábbiak szerint van lehetőség:

A lefoglalt időpont előtt két nappal reggel 9 óráig telefonon (+36 20 945 9492) SMS-ben, messengeren vagy e-mailen keresztül. Ebben az esetben a lemondás díjtalan.

Későn lemondott, vagy a le nem mondott óra díjának megfizetése a klienst terheli. A fizetési kötelezettség akkor is fennáll, ha a lemondás váratlan esemény miatt történik. (Bérletes látogatók 2 alkalommal felmentést kaphatnak ezen kötelezettség alól.)

Az online segítőbeszélgetések díja előre utalandó a megadott bankszámlaszámra, a számlaigény pontos vevő megjelölésével a lefoglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával.

 

Mérések, tréningek: A személyes konzultációt követően a kliens agyhullámairól egy EEG-felmérés készül (amplitúdó tréningnél) vagy megkeresésre kerül a kívánt célfrekvencia (ILF HD tréningnél), amellyel a továbbiakban dolgozni lehet. Ez attól függ, hogy az adott esetben melyik tűnik a leghatékonyabbnak. Nálam az alábbi tréning módszerek és programok az elérhetők:

1.) Amplitúdó tréning-ProComp 2-es géppel (BioGraph Infiniti, Thought Technology)

2.) ILF HD tréning-NeuroAmp II.-es géppel (Sygnet Software, Othmer módszer)

3.) Alfa-Theta tréning (Sygnet vagy BioGraph Infiniti)

4.) Synchrony tréning (Sygnet)

5.) QIK CPT-teszt /figyelemteszt/  (QIK Software – EEG Expert)

Neurofeedback bérletes alkalmak:

A tréning gyakorlások, azaz ülések általában netto 30-45 percnél többet nem igényelnek, de időközönként hosszabb találkozást iktatunk be, ahol felmérjük és dokumentáljuk a haladást.

Mennyi idő alatt “hat”?

Fontos megjegyezni, hogy egyszeri alkalom nem szünteti meg a nem kívánt állapotot. Ugyanúgy, mint a gyógytornát, hosszan kell alkalmazni és az eredmények csak fokozatosan mutatkoznak meg. A hozott problémától és annak szintjétől függően változik a találkozások száma. Az első konzultációnál tisztázható a tréning mennyiségének szüksége és heti gyakorisága. A legtöbb ember már 15 ülés után javulást észlelhet és folyamatos fejlődést tapasztalhat. A megfelelő eredmények eléréséhez kb. 20-40 ülést ajánlok. Az intenzívebb nagyobb nehézségekkel küzdő klienseknek több ülésen kell részt venniük.

A tréning nem helyettesít orvosi vagy pszichiátriai kivizsgálást és kezelést, nem nyújt egészségügyi szolgáltatást. A neurofeedback tréning fizikai közérzetet javító szolgáltatás és mentálhigiénés tanácsadás.

A neurofeedback előnyeiről röviden

A neurofeedback egy ideje már Magyarországon is elérhető, de csak az utóbbi időben vált szélesebb körben ismertté és népszerűvé. A közvélekedéssel ellentétben nem terápia, hanem tréning, hiszen a lényege az agy edzése. A módszernek számos előnye van, ami miatt mindenképp érdemes kipróbálni.

A neurofeedback legfontosabb előnye, hogy segíthet csökkenteni a stresszel kapcsolatos belső feszültséget, valamint a szorongással járó érzeteket. (Rohanó világunkban ezt talán nem is kell jobban kifejteni.) Ennek gyakorlatilag egyenes következménye, hogy javulhat az alvás minősége, pihentebbé, kiegyensúlyozottabbá válhatunk. Ebből is látszik, hogy amikor a neurofeedback támogat az életed egyik területén, az jótékony hatást gyakorolhat a többire is.

További előnye, hogy elősegítheti a tevékenységek feletti tudatos kontrollt, hatékonyabbá teheti a tanulást és az önszabályozást, fejlesztheti a kognitív és pszichofizikai képességeket, vagyis a figyelem, az összpontosítás, az összeszedettség és a relaxált állapot elérése könnyebbé válhat. Emellett a neurofeedback bővítheti az idegrendszer kapacitását, rugalmassá teszi a gondolkodást, növelheti a mentális, tanulási és sportteljesítményt, javítja a koncentrációs képességet. Segíthet a tanulási nehézségeket oldásában.

A neurofeedback leginkább gyermek- és serdülőkorban hatásos, akár a gyermek jövőjét is meghatározhatja.

A neurofeedback sikeresen alkalmazható szorongás, ADHD, autizmus, depresszió, étkezési zavarok, epilepszia, memóriavesztés, tanulási nehézségek, álmatlanság, anyagcserezavar, poszttraumás stressz és traumás agyi sérülések kiegészítő, fizikai közérzetet javító szolgáltatásként.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a neurofeedback, és szeretnéd kipróbálni, hogy milyen hatással lehet az életedre, avagy gyermeked tanulási nehézségein szeretnél segíteni egy hatékony módszer segítségével, vedd fel velem a kapcsolatot a honlapon megadott elérhetőségeim egyikén!

Balanyi Attila