Szeretnél pozitívabb szemléletet kapni a problémáid leküzdéséhez? Ismerkedj meg a neurofeedback lehetőségével, amellyel új gondolkodásmódot kapsz!

Fontos, hogy időben felismerd a problémáidat!

Sajnos folyamatosan nő azon személyek száma, akik valamilyen mentális problémával vagy függőséggel küzdenek. A szorongás, depresszió, bipoláris zavarok szinte mindennaposnak számítanak. A gond ott kezdődik, ha az emberek ezeket a rendellenes állapotokat nem tudják felismerni, megfelelően kezelni. Lényeges, hogy az egyén folyamatosan figyelje magát, próbálja meg objektívan nézni a mindennapjait, cselekedeteit, így pár apró dologból már rá lehet arra jönni, hogy bizony segítségre lesz szükség.

Mondják, hogy akik időben felismerik a problémáikat, azoknak ez már fél gyógyulásnak számít, azonban még sokat kell tenni ahhoz, hogy egy megfelelő állapot, egyensúly ki tudjon alakulni. Napjainkban többféle alternatíva is rendelkezésre áll ahhoz, hogy az ember javíthasson a helyzetén. Fordulhat pszichológusokhoz, pszichiáterekhez, különböző terápiákat próbálhat ki, és még gyógyszeres kezeléseket is igénybe vehet.

Bizonyos személyek évek óta benne vannak az adott állapotban, nem tudnak szabadulni a függőségeiktől, szorongásuktól, hiába élnek a különböző lehetőségekkel. Sok esetben azért lehetnek sikertelenek a terápiák, gyógyszeres kezelések, mert nem tudják a probléma gyökerét megszüntetni, nem képesek egyfajta pozitív életszemléletet rögzíteni az egyénben.

neurofeedback tréning

Ismerkedj meg a neurofeedback lehetőségével!

A neurofeedback igen forradalmi megoldást kínál az agyi diszregulációval kapcsolatban, amely számos tünet és állapot kiváltója, többek között a szorongásé és az alkohol, és egyéb függőségeké is. A lényege, hogy az agy működését szabályozza, így képes kifejteni hatását. A neurofeedback tréning egy sokkal világosabb, pozitívabb gondolkodásmódot tud átadni az embereknek, akik így a jövőben sokkal építőbb és számukra kedvezőbb döntéseket tudnak hozni.

A kedvezőbb döntés abban nyilvánulhat meg, hogy például az egyén az addiktív viselkedéstől könnyebben távol tudja magát tartani. Ez rendkívül fontos, hiszen számos esetben lehet hallani visszaeső személyekről, akik rengeteget szenvednek ettől az állapottól.

A tréning nagy előnye, hogy olyan problémákra tudhatja a megoldást, amiket az agy nem tud visszajelzés nélkül, önállóan befolyásolni. Ez lehet a magyarázat a visszaesők problémáira, mindenképp érdemes egy próbát tenni, hiszen az egyén nem veszíthet ezzel semmit.

neurofeedback tréning

Mit kell tudni még a neurofeedback tréningről?

A neurofeedback tréning a problémákat kiváltó agyműködést célirányosan, gyógyszer és fájdalommentesen képes javítani. Segíthet többek között a tanulási zavaroknál, fáradtságnál, depressziónál, és akár még a figyelemhiányos, hiperaktivitási zavarral kapcsolatban is ki lehet próbálni a tréninget.

A stresszkezelés mellett akkor is célszerű élni ezzel a lehetőséggel, ha csúcsteljesítményre vágysz, és a legjobbat szeretnéd kihozni magadból. A neurofeedback tréning fejleszti a kreativitást, utána jobban tudsz összpontosítani a feladatokra. Kicsit úgy érezheted magad, mintha teljesen újjá születtél volna.

Ne köss tovább kompromisszumot azzal az állapottal, ami sok hátrányt okoz Neked a karrieredben és a magánéletedben egyaránt, tegyél egy próbát, és tapasztald meg a neurofeedback tréning pozitívumait!

A mentális egészség, kiegyensúlyozott állapot elengedhetetlen ahhoz, hogy jól teljesíts. Honlapomon bővebb információkat is találhatsz a tréningről, annak folyamatáról. Ha kérdéseid lennének, vagy szeretnél időpontot foglalni, keress bizalommal a megadott elérhetőségeimen, készséggel válaszolok az érdeklődőknek.