Manapság a figyelemzavar több gyermeknél is jelentkezik. Ilyenkor a szülők közül sokan kétségbeesnek, és hirtelen nem tudják, hogy kihez forduljanak ezzel kapcsolatban. A tanévkezdés előtt, főleg az elsős diákok szüleinek okoz ez igazi fejtörést, hiszen szeretnének minél hamarabb ehhez hatékony segítséget kapni megfelelő szakembertől. Ezzel elkerülhető, hogy a tanulónak nehézségei legyenek már első osztálytól kezdve. Amennyiben a Te gyermeked is érintett, és szeretnél valóban hatásos megoldást találni a figyelemzavar kezeléséhez, ajánlom figyelmedbe a neurofeedback tréninget!

A neurofeedback tréning megfelelő segítséget nyújthat abban, hogy gyermekedet ne befolyásolja a figyelemzavara az iskolai teljesítményében. A tréning fájdalom és gyógyszerek nélkül fejleszti a figyelmet. Érdemes minél hamarabb elkezdeni a figyelemzavar kezelését neurofeedback tréninggel, mert a probléma magától nem fog megoldódni, hanem egyre súlyosabb gondok merülhetnek fel a tanulásban. Ez a gyermek számára sorozatos kudarcokat eredményezhet, ami később a felnőtt életére is hatással lehet. Ha időben, már a figyelemzavar megállapítása után elkezdődik a tréning, azon belül is a figyelem fejlesztése, a diák nem veszítheti el motivációját és kiegyensúlyozott maradhat. Könnyedén elérheti céljait, és a mindennapokban is helyt tud majd állni. A figyelemzavar kezeléshez alkalmazott tréninget a kicsi is kedvelni fogja, hiszen semmi kellemetlen dolog nem érheti őt a tréningek során. A neurofeedback fontos szerepet tölt be abban, hogy a gyermek koncentrációja javuljon. Közösen, együtt látványos eredményt érhetünk el, mindenképp érdemes adni egy esélyt a kezelésnek, és kipróbálni a figyelem fejlesztéshez.

Segíts gyermekednek, hogy leküzdje az akadályokat! Weboldalamon nagyon sok információt találhatsz a neurofeedbackről, és arról, hogy a figyelemzavaron kívül mikor érdemes még alkalmazni. A tréning kedvező áron elérhető. Ha időpontot szeretnél foglalni, vagy kérdéseid lennének a tréninggel vagy más szolgáltatásaimmal kapcsolatban, keress bizalommal a megadott elérhetőségeimen!