Mennyibe fog ez kerülni?

Első neurofeedback konzultáció:

A neuroterápia egy első konzultációból és az azt követő tervezett terápiás találkozókból áll. Az első konzultáció során egy kötetlen, nyugodt beszélgetést folytatunk, ahol felmérjük a problémát és átbeszéljük a lehetséges megoldásokat. Ez teljesen ingyenes!

Neurofeedback állapotfelmérés:

A konzultáció utáni első terápiás találkozó kb. 1,5-2 órát vesz igénybe, mely során áttekintjük a probléma orvosi- és személyes előzményeit, és kitűzzük az elérni kívánt reális célt. Ekkor a kliens agyhullámairól teljes EEG-felmérés készül, mellyel meghatározhatjuk a terápia menetét. Ez alkalommal 12.000 Ft kerül felszámításra.

Neurofeedback bérletes alkalmak:

A tréning gyakorlások, azaz ülések 30-45 percnél többet nem igényelnek, de időközönként hosszabb találkozást iktatunk be, ahol felmérjük és dokumentáljuk a haladást.
Egy tréning gyakorlat ára bérleteseknek: 6.000 Ft/alkalom.

Mennyi idő alatt “hat”?

Fontos megjegyezni, hogy egy egyszeri alkalom nem szünteti meg a tüneteket. Ugyanúgy, mint a gyógytornát, hosszan kell alkalmazni, és az eredmények csak fokozatosan mutatkoznak meg. A hozott problémától és annak szintjétől függően változik a terápiás kezelés száma. Az első konzultációnál tisztázható a kezelés mennyiségének szüksége.

Ki végezheti?

Neurofeedback fejlesztést/terápiát csak az arra kiképzett szakember végezhet, aki ez mellett orvosi, pszichológiai, mentálhigiénés vagy gyógypedagógiai humán alapdiplomával rendelkezik. 

 

Segítőbeszélgetés, konzultáció, tanácsadás:   7000,- Ft/50 perc

Megbeszélt időpont lemondásának feltételei:​​

  • Kérem, hogy szükség esetén a megbeszélt időpont lemondása legkésőbb a találkozót megelőző nap estig történjen meg telefonon, vagy SMS-ben (e-mail nem elfogadott)
  • A megbeszélt időpont napján lemondott találkozó óradíját a következő alkalommal ki kell fizetni.​​
  • A le nem mondott ülés megtartottnak számít, így a teljes összeg felszámolásra kerül.

 

Részletekért keressen bizalommal elérhetőségeimen!

 

A

A