Mennyibe fog ez kerülni?

Első neurofeedback konzultáció:

A neurofeedback tréning egy első konzultációból és az azt követő tervezett találkozókból áll. Az első konzultáció során egy kötetlen, nyugodt beszélgetést folytatunk, ahol felmérjük a problémát és átbeszéljük a lehetséges megoldásokat. Ez teljesen ingyenes!

Neurofeedback állapotfelmérés:

A konzultáció utáni első találkozó kb. 1,5-2 órát vesz igénybe, mely során áttekintjük a probléma orvosi- és személyes előzményeit, illetve kitűzzük az elérni kívánt reális célt.

Ez alkalommal 12.000 Ft kerül felszámításra.

Ekkor a kliens agyhullámairól egy EEG-felmérést készítek (amplitúdó tréningnél) vagy megkeresem a kívánt célfrekfenciát (ILF HD tréningnél), amellyel a továbbiakban dolgozni fogunk. Ez attól függ, hogy melyiket találom adott esetben a leghatékonyabbnak. Személy szerint az alábbi tréning módszerekkel és programokkal dolgozom:

1.) Amplitúdó tréning-ProComp 2-es géppel (BioGraph Infiniti, Thought Technology)

2.) ILF HD tréning-NeuroAmpII.-es géppel (Sygnet Software, Othmer módszer))

3.) Alfa-Theta tréning (Sygnet)

4.) Synchrony tréning (Sygnet)

Neurofeedback bérletes alkalmak:

A tréning gyakorlások, azaz ülések általában 30-45 percnél többet nem igényelnek, de időközönként hosszabb találkozást iktatunk be, ahol felmérjük és dokumentáljuk a haladást.
Egy tréning gyakorlat ára bérleteseknek: 6.000 Ft/alkalom.

Mennyi idő alatt “hat”?

Fontos megjegyezni, hogy egyszeri alkalom nem szünteti meg a tüneteket. Ugyanúgy, mint a gyógytornát, hosszan kell alkalmazni és az eredmények csak fokozatosan mutatkoznak meg. A hozott problémától és annak szintjétől függően változik a kezelések száma. Az első konzultációnál tisztázható a kezelés mennyiségének szüksége és heti gyakorisága. A legtöbb ember már 10-15 ülés után javulást észlel és folyamatosan fejlődik. A megfelelő eredmények eléréséhez kb. 20-40 ülést ajánlok. A krónikusabb, intenzívebb tünetekkel rendelkező embereknek több ülésen kell részt venniük.

 

A tréning nem helyettesít orvosi vagy pszichiátriai kivizsgálást és kezelést!

 

Ki végezheti?

Neurofeedback fejlesztést/tréninget csak az arra kiképzett szakember végezhet! 

 

 
Segítőbeszélgetés, konzultáció, tanácsadás:   7000,- Ft/50 perc

Megbeszélt időpont lemondásának feltételei:​​

  • Kérem, hogy szükség esetén a megbeszélt időpont lemondása legkésőbb a találkozót megelőző nap estig történjen meg telefonon, SMS-ben vagy e-mailen keresztül.
  • A megbeszélt időpont napján lemondott vagy le nem mondott találkozó óradíját a következő alkalommal ki kell fizetni.​​

 

Részletekért keress bizalommal elérhetőségeimen!

A