Az állandó stressz, szorongás érzése sokak mindennapjait mérgezik meg. Egyesek annyira szenvednek ettől, hogy lassan már nincs olyan helyzet, amiben jól tudnák magukat érezni. A rendszeres rossz közérzet nem csupán lelkileg tudja megviselni őket, hanem az egészségüket is megtámadhatja. Ilyen állapotban sokkal fogékonyabbak lehetnek a különböző betegségekre, mivel meggyengül az immunrendszerük. Ezért is fontos, hogy jusson kellő figyelem a megfelelő mentális állapot megőrzésére is. Manapság sokféle megoldás létezik ehhez, amiket egyesek ki is próbálnak, azonban nem mindenki ér el látványos eredményeket, javulást az állapotukban. Amennyiben már Te is sok mindent kipróbáltál a stresszkezeléshez, de nem váltak be, és szeretnéd végre leküzdeni a szorongás érzését, válaszd a neurofeedback tréninget Kecskeméten, akár szupervíziós beszélgetésekkel egybekötve!

neurofeedback és a szupervízió hatékony megoldást nyújthat számodra ahhoz, hogy magad mögött hagyhasd az állandó rossz érzéseket, berögzült kínzó gondolatokat. Így megőrizheted fizikai, mentális és szellemi egészségedet. Segít, hogy az agy, úgynevezett éber, de egyben nyugodt állapotba kerüljön. Így a szorongásos tüneteid csökkennek, megszűnnek. A neurofeedback tréningek után könnyebben veheted a mindennapi akadályokat, és még a teljesítményed is javulhat.

Küzdd le a kínzó stresszt, szorongást, ehhez válaszd az általam kínált agytréninget! A neurofeedback tréninget és a szupervíziót Kecskeméten, barátságos, nyugodt és biztonságos környezetben nyújtom a számodra. Érdemes kipróbálni, hiszen végre megoldást kaphatsz tüneteid kezeléséhez. A neurofeedbackről, és a tréning menetéről weboldalamon részletesebb tájékoztatót is találhatsz. Emellett rólam és más szolgáltatásaimról – szupervízióról, mentálhigiénéről – is hasznos információkat olvashatsz. Ha szeretnél jelentkezni a tréningre, vagy kérdéseid lennének, bátran keress fel a megadott elérhetőségeimen, ahol készséggel állok a rendelkezésedre!