Egy mentálhigiénés szakember segítségével könnyebben küzdheted le a szorongást és a stresszt, mintha egymagad próbálkoznál.

A stressz, illetve a munkahelyi és a magánéleti nehézségek miatt előfordulhat, hogy a lelkiállapotod romlik, és nem sikerül a megszokott, jó közérzetedet visszaállítani. Fontos, hogy tudd: az állandó stresszes életvitel és ennek nem megfelelő kezelése nem csak lelki, de testi tüneteket is okozhat. A lelki terheltség jelei a türelmetlenség, az érzelmi labilitás, az ingerlékenység, az agresszivitás és a kialvatlanság. Ilyen esetekben van szükség egy mentálhigiénés szakember segítségére, aki különféle módszerek alkalmazásával éri el, hogy sikerüljön mérsékelned, majd megszüntetned a kialakult problémákat. Napjainkban a mentálhigiéné egészségügyi, pszichológiai, prevenciós és segítő tevékenység, valamint szemlélet-, és elméletrendszer is.

mentálhigiénés szakemberek feladata azonban nem csak a szorongásra és a stresszre terjed ki, de azokra a következményekre is, amelyeket ez a két fő problémaforrás okoz, így például a függőségekre, az alvászavarra, vagy épp a tanulási nehézségekre is. Bármelyik problémával is küzdesz, érdemes felkeresned egy mentálhigiénés szakembert, hiszen a mentális egészséged ugyanolyan fontos, mint a testedé!

Ha hozzám fordulsz, segítek neked abban, hogy újra kiegyensúlyozott, boldog és egészséges életed legyen. Bármi miatt érzel feszültséget, az általam alkalmazott, kimondottan hatékony módszerekkel legyőzheted a szorongást, a függőségeket, vagy épp az alvászavart, sőt, akár mindezeket egyszerre is. Mentálhigiénés szakemberként dolgozom, és várlak téged is egy nyugodt beszélgetésre, amelynek során hozzásegítelek a megoldáshoz, ám fontos, hogy tudd: a problémákat Te magad oldod meg, én pedig csak az utat mutatom meg, amelyen el kell indulnod!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet, és úgy érzed, hogy jól jönne egy mentálhigiénés szakember segítsége, fordulj hozzám bizalommal megadott elérhetőségeim egyikén, és egyeztessünk időpontot!