Mentálhigiénés szakemberrel őszintén beszélhetsz a problémáidról, küzdelmeidről. Ezek a beszélgetések segíteni fognak abban, hogy a negatív történéseket, eseményeket az életedben könnyebben fel tudd dolgozni. Ezzel mérsékelheted azt a belső feszültséget, ami szép lassan megmérgezné a mindennapjaidat. A mentálhigiénés szakember előtt bátran megnyílhatsz, bármit elmondhatsz neki, nem fog ítélkezni feletted. A beszélgetések során több mindenre is választ kaphatsz, önmagaddal kapcsolatban is.

Vannak, akik szégyellik, hogy gondjaikkal mentálhigiénés szakemberhez forduljanak, azonban emiatt kár aggódni, hiszen bárki eljuthat az életben olyan pontra, aminek megoldásához tapasztalt szakértőre van szükség.

Ne feledd, a lelki egészség ugyanolyan fontos, mint a fizikai! Mentálhigiénés szakemberként a fő célom, hogy a beszélgetésekkel a hozzám fordulók mihamarabb visszanyerjék kiegyensúlyozott állapotukat. Minőségi szolgáltatásokkal, tréningekkel várom az érdeklődőket.

Ne kínozd magad tovább a lelki terheiddel, hanem keress fel bizalommal elérhetőségeimen, és beszélgessünk kötetlenül a Téged érintő gondokról! Legyen szó stresszoldásról, rossz közérzetről, motiválatlanságról, fásultságról, több mindenben is segíthetek mentálhigiénés szakemberként.