Mentálhigiénés szakember, online segítségnyújtás, ne hagyd,hogy felemésszenek a problémáid, legyél újra kiegyensúlyozott!

Az elmúlt időszak rengeteg embert megviselt. A bezártság, távolságtartás sokakat kifejezetten rosszul érintett, mások a munkahelyük elvesztése miatt kerültek kellemetlen helyzetbe. Voltak olyanok is, akiknek közvetlen környezetükben történt haláleset a járványból kifolyólag. Mindezen negatív történések nagy hatással vannak a mindennapokra, és ezekkel a terhekkel nem mindenki tud egyformán megbirkózni. Egyesek úgy érzik, hogy a kialakult körülmények egyre jobban felőrlik őket, ez pedig mentálhigiéné szempontból komoly problémákat is eredményezhetnek. Ilyen állapotban nem lehet tovább lépni, újra tervezni az életet. Fontos, hogy az érintett személyek tudjanak beszélni szakemberrel az őket ért eseményekről, így a közös feldolgozás segíthet új alapokra helyezni az életüket. Amennyiben Te is nehéz helyzetbe kerültél a járvány miatt, és szeretnél segítő beszélgetésen részt venni, fordulj mihamarabb mentálhigiénés szakemberhez!

mentálhigiénés szakember közreműködésével sokkal egyszerűbb lesz feldolgoznod a Téged ért történéseket. Ha felismered, hogy segítségre van szükséged, már egy lépést tettél a lelki békéd megteremtéséért. A közös beszélgetések után sokkal kiegyensúlyozottabbnak érezheted magad. Rengeteg erőt gyűjthetsz, amivel könnyen elindíthatod az új életedet. Mentálhigiénés szakemberrel a jelenleg kialakult helyzet miatt online is tarthatod a kapcsolatot. Otthonodból, kényelmesen, ismert környezetben még felszabadultabban, könnyebben beszélhetsz a problémáidról.

Kérd bátran mentálhigiénés szakember segítségét, és dolgozzátok fel együtt az elmúlt időszak történéseit! Ne hagyd, hogy a mentális problémák az egészségre rámenjenek! Weboldalamon bővebb információkat is találhatsz a szolgáltatásaimról. Ha szeretnél jelentkezni, vagy bővebb információkra lenne szükséged, keress bizalommal a megadott elérhetőségeimen! Igyekszem mihamarabb válaszolni a felmerülő kérdésekre.