Fáradt és ingerlékeny vagy, nem tudsz koncentrálni, és lassan elhatalmasodik rajtad a depresszió is? Amennyiben alvászavarokkal küzdesz, már meg is van a problémáid okozója. Szerencsére van lehetőséged ezeket a tüneteket enyhíteni, sőt, akár meg is szüntetheted őket, hiszen az alvászavar kezelhető!

Az alvászavar korunk népbetegsége; a legtöbb ember életében legalább egyszer átesik ezen a problémán. Az alvás nélkülözhetetlen a szervezet számára, ezért fontos, hogy elegendő időt tölts megfelelő minőségű alvással. Ha alvászavarral küzdesz, minél hamarabb meg kell találnod az okát, hiszen a fizikai és mentális egészségedre, valamint az életminőségedre is hatással lesz, és nem pozitívan. Annak érdekében, hogy a szervezeted megfelelően tudjon regenerálódni, és csökkenjenek a betegségek kialakulásának esélyei is, fontos az alvászavar kezelése, illetve megszüntetése. Ha nem tudsz elaludni, vagy többször felébredsz az éjszaka folyamán, és nehezen, esetleg egyáltalán nem tudsz visszaaludni, akkor annak súlyos következményei lesznek.

Az alvászavar hosszú távon már maradandó következményekkel jár: olyan egészségügyi problémák kialakulásához vezet, mint a cukorbetegség, az elhízás, a különféle szívbetegségek, emellett pedig fokozódik az agyvérzésre való hajlam, és a daganatos betegségek kialakulásának esélye is növekszik. Ha elmarad az alvászavar kezelése, a szervezet védekezőképessége ráadásul lecsökken, így könnyebben kapsz el fertőző betegségeket is, és molekuláris szinten is változások következhetnek be, bár ez utóbbi következmény viszonylag ritkának mondható.

Amennyiben szeretnél kezeltetni az alvászavarodat, fordulj hozzám bizalommal! A segítségemmel kiutat találhatsz ebből az ördögi körből, az általam tartott tréning ugyanis kezeli az alvászavar tüneteit, ezáltal segítve téged a mielőbbi gyógyulásban. Ne feledd: az egészséged rajtad is múlik, és mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy minél tovább megőrizhesd! Ebben én csupán segítséget tudok Neked nyújtani, de az első lépést Te teszed meg!

Ha segítségre van szükséged az alvászavar kezelésében, vedd fel velem a kapcsolatot megadott elérhetőségeim egyikén!