Miben nyújthat segítséget egy mentálhigiénés szakember?

mentálhigiénés szakemberNincs olyan ember, akinek manapság ne lennének nyomasztó, stresszes pillanatai. A többség ezekkel a helyzetekkel nem tud megfelelően megküzdeni, így ezek hatására előbb vagy utóbb erőteljes szorongás, állandó diszkomfort érzet léphet fel. Ilyenkor nem szégyen külső segítséget kérni egy mentálhigiénés szakembertől, ugyanis többek között az ilyen szituációk megoldásában tud segítséget nyújtani.

Egy mentálhigiénés szakember tisztában van pozíciójának felelősségével, és azzal, hogy érzékeny emberek keresik fel őt, ezért olyan segítő beszélgetéseken keresztül igyekszik feltárni a kliens lelkét, amelyek később irányt mutatnak a probléma forrásához és annak megoldásához. Így a mentálhigiénés szakember közreműködésével újra visszatérhetsz a lelki harmóniádhoz.

A mentálhigiénés szakember a segítő beszélgetéseken nem csak tanácsot ad, hanem lelki támaszt és biztonságot is nyújt. Egy megértő személy jelenlétével a lelkileg problémás emberek sokkal könnyebben mernek változtatni az életükön.

Ha Neked is problémád akadt a mindennapok kihívásaival, és úgy érzed, hogy felemésztenek, fordulj bizalommal mentálhigiénés szakemberhez, ehhez pedig vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen!

Folyamatosan szorongsz, rossz a közérzeted? Oszd meg problémáidat mentálhigiénés szakemberrel!

mentálhigiénés szakemberVannak olyan helyzetek, amikor az ember úgy érzi, hogy felemésztik a problémák, azonban nem mer segítséget kérni, mert rossz tapasztalatai vannak, vagy azért, mert szégyelli, hogy nem tud egyedül megküzdeni a felmerülő kihívásokkal. Ha Te is ilyen helyzetben vagy, ne szégyelld, ugyanis az életben bármikor, bárkivel adódhat olyan szituáció, amikor elbizonytalanodik, és külső, objektív rálátásra van szüksége a továbblépéshez. Többek között ilyen és ehhez hasonló helyzetekben adhat segítő kezet a mentálhigiénés szakember.

Egy mentálhigiénés szakember mindig pozitívan igyekszik hatni a kliensére, hiszen tudja, hogy csakis ezalapján fog tudni előre jutni a problémás szituáció megoldásában. A szakember garantáltan olyan segítséget fog adni, ami a kliens számára a legkedvezőbb kimenetelt biztosíthatja az adott problémás szituációból, hiszen csakis így szűnhet meg a mindennapi szorongás és a rossz közérzet.

Nem vagy egyedül a problémáddal! Ne várj, inkább fordulj bizalommal mihamarabb mentálhigiénés szakemberhez, ehhez pedig vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen!

Főbb területek, melyeken együtt dolgozunk:

  • Stressz kezelése
  • Szorongás  kezelése
  • Tanulási nehézségek kezelése
  • Függőségek kezelése
  • Alvászavar kezelése

Ezen felül a különböző élethelyzetekben történő elakadásokkal: életközép válság, érzelmi kiút keresések, megoldások a mindennapi lelki elakadásokban, a felnőtté válásban, újbóli munkába állással(pl.: gyes után).

A mentálhigiénés megértéssel, elfogadással fordul a kliense felé, aki hitelesen tud támogatást nyújtani. Nem kellene megvárni, amíg annyira elhatalmasodik probléma, hogy már csak orvosok, pszichiáterek és szakpszichológusok tudjanak segíteni gyógyszerek, nyugtatók felírásával.

Kiemelten foglalkozom szupervizorként a munkahely által okozott feszültségekkel való megküzdésben, elakadásban, mely kihat az egyén családi és környezeti életére egyaránt.