Üdvözöllek!

Balanyi Attila vagyok, Neurofeedback terápiával és mentálhigiénés segítőbeszélgetésekkel foglalkozom. 

A célom, hogy olyan emberek segítségére legyek, akik valamilyen rajtuk túlmutató problémával küzdenek.

Életünk problémáinak megoldása, elakadásaink túllépésének lehetősége önmagunkban található meg, tudatunk, érzelmeink központjában, az agyunkban. Úgy vélem, agyunk karbantartása, edzése épp oly fontos, mint a testünkre való odafigyelés vagy az érzelmeinkkel, mentális egészségünkkel való törődés, ezzel is elkerülhetővé téve, a minél súlyosabb problémák megjelenését, növekedését. Nagyon fontos, hogy tiszta tudatállapotunkban felelősségteljesen tudjunk dönteni életünkről és ezért mindent megtegyünk.

Ennek tudatában tanulmányaimat célirányosan, olyan irányban végeztem és a mai napig végzem, mely segít abban, hogy minél hatékonyabban tudjam támogatni, segíteni az arra rászorulókat. 

  • 2012-ben elvégeztem a Neurofeedback terapeuta (EEG Biofeedback) képzést. Ez a technika hatalmas lépés a terápiák világában, megdöbbentő eredményeket lehet vele elérni hatékony, gyors, fájdalom- és nem utolsó sorban gyógyszermentes módszerrel. Felnőtteknél, gyerekeknél egyaránt alkalmazható, rengeteg problémára nyújt megoldást.

  • A Neurofeedback önmagában is elég lenne, de én szerettem volna még többet nyújtani pácienseimnek, ezért 2015-ben a Károli Gáspár Református Egyetemen megkezdtem a Mentálhigiénés szakember tanulmányaimat.
    Mentálhigiéné = Lelki Egészségvédelem (testi + szellemi + lelki + szociális + spirtiuális).

  • 2016-ban NLP (neuro-lingvisztikus programozás: a VÁLTOZÁS MŰVÉSZETE) és NLPt (neuro-lingvisztikus pszichoterápia) practitioner végzettséget szereztem.
    Az NLP „A tanulható boldogság tudománya”. Az NLPt az NLP alapjait használó pszichoterápiás módszer.

  • 2017-től Szupervizor képzésben is részt veszek, hogy eredményorientált tréningekkel segíthessek a munkahelyi problémák megoldásában is.

Néhány évvel ezelőtt magam is átéltem egy nehéz élethelyzetet. Láttam a szenvedő önmagam és a velem szenvedő szeretteimet. Nem volt elég erőm hozzá, hogy egymagam leküzdjem, de az élet elém tárt egy lehetőséget, megláthattam az élhető élet útját. Mai napig nagyon hálás vagyok mindazoknak, akik segítségemre voltak, akik mellettem álltak, támogattak.


Ezért úgy döntöttem, hogy én is beállok a segítők sorába és minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy másokkal is tudassam: van kiút, van megoldás, van jobb élet!

Sokan vannak, akik még nem találták meg a megfelelő utat. Nekik és környezetüknek szeretnék segíteni, hogy mielőbb méltó és boldog emberi élet részesei lehessenek. Hogy megkapjanak egy olyan gondolkodást, viselkedés mintát, amely folyamatos személyiség fejlődést hordoz magában.

Keress bizalommal!

Balanyi Attila

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés