Üdvözöllek!

Balanyi Attila vagyok, neurofeedback tréninggel, mentálhigiénés segítőbeszélgetésekkel és szupervízióval foglalkozom. 

A célom, hogy olyan emberek segítségére legyek, akik valamilyen rajtuk túlmutató problémával küzdenek.

Életünk problémáinak megoldása, elakadásaink túllépésének lehetősége önmagunkban található meg tudatunk, érzelmeink központjában az agyunkban. Úgy vélem, agyunk karbantartása, edzése épp oly fontos, mint a testünkre való odafigyelés vagy az érzelmeinkkel, mentális egészségünkkel való törődés, ezzel is elkerülhetővé téve, a minél súlyosabb problémák megjelenését, növekedését. Nagyon fontos, hogy tiszta tudatállapotunkban felelősségteljesen tudjunk dönteni életünkről és ezért mindent megtegyünk.

Ennek tudatában tanulmányaimat célirányosan, olyan irányban végeztem és a mai napig végzem, amely segít abban, hogy minél hatékonyabban tudjam támogatni, segíteni az arra rászorulókat. 

  • SzupervizorKároli Gáspár Református Egyetem BTK, Budapest Pszichológiai Intézet

  • Mentálhigiénés szakember – Károli Gáspár Református Egyetem BTK, Budapest Pszichológiai Intézet

  • Személyügyi szervezőPécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar, Pécs
  • Neurofeedback tréner, Relaxáció és EEG visszacsatolás – Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület, Budapest
  • Neurofeedback/EEG-Biofeedback trénerEEG Info / BEE Medic GmbH, Singen, Germany
  • NLP – NLPt practitioner (kommunikáció) – NLP Hungária Kft., Budapest

Évekkel ezelőtt magam is átéltem egy nehéz élethelyzetet. Láttam szenvedő önmagam és a velem szenvedő szeretteimet. Nem volt elég erőm hozzá, hogy egymagam leküzdjem, de az élet elém tárt egy lehetőséget, megláthattam az élhető élet útját. A mai napig nagyon hálás vagyok mindazoknak, akik segítségemre voltak, akik mellettem álltak, támogattak.


Ezért úgy döntöttem, hogy én is beállok a segítők sorába és minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy másokkal is tudassam: mindig van kiút, van megoldás, van jobb élet!

Sokan vannak, akik még nem találták meg a megfelelő utat. Nekik és környezetüknek szeretnék segíteni, hogy mielőbb méltó és boldog emberi élet részesei lehessenek és rátaláljanak egy olyan gondolkodásra, viselkedés mintára, amely folyamatos személyiség fejlődést hordoz magában.

Keress bizalommal!

Balanyi Attila

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés